Veckans lista

Listor

VECKANS BÄSTA

Helt överlägset ultraljudet i onsdags. Alltså WOW! Vi fick se vår lilla skrutt som var som en fisk som rörde sig hela tiden. Riktigt häftigt och så underbart att allt så bra ut.

Sedan Milkachokladen på taxfreen på flygplatsen. Vill man göra mig glad är det Milkas choklad med oreo som gäller.

VECKANS SÄMSTA

Ligamentsmärtor. Tydligen är det de jag har och alltså fy. Vaknade för någon natt sedan med knivhuggssmärtor och inatt vaknade jag av en smärta jag mådde illa av så jag höll på spy. Nej, detta vill jag inte ha mer av.

VECKANS MÅENDE

Överlag väldigt bra. Jag har gjort det jag känt för, vilat de jag behövt och bara varit. Precis vad jag behövt.

VECKANS MYSIGASTE

Lunchen med mamma, fikan med fina @Enylja igår och sen alla sparkar jag får från mini. Är vara i vecka 19 men jag har känt den nån vecka nu och det är bland de bästa och mysigaste som finns

VECKANS GODASTE

Foccacian med kyckling och cashewnötter och tipset från @Matildaberlin att äta på itame på skycity och deras nudelsallad med kyckling. Riktigt god! Sen har de riktigt god sushi med!

VECKANS BEHÖVDE

Få ventilera om känslor, graviditet och hur de psykiska verkligen kan spela en ett spratt. Men nu känner jag mig mer lugn då det är "normalt" än om ingen pratar om det.

VECKANS LÄNGTAR TILL

Helt klart julen. Igår räknade jag att det är 35 jobbdagar kvar till jul vilket inte är länge alls. På den tiden ska jag hinna baka, fixa gardiner och annat som hör till julen.

  • Postad i: Listor

Gillar

Kommentarer

joywesterberg
joywesterberg,
Åh, det var verkligen så himla mysigt att få träffa dig Emmelie! Längtar så tills vi ses nästa gång. ❤️
nouw.com/joywesterberg
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men visst är det gott? =) Och än en gång - IHHHHHHH <3
nouw.com/matildaberlin