Veckans middagar

Mat, Tips

I och med att jag har haft lite tid över har jag gått igenom frysen helt och hållet för att skriva en lista över vi har (vi har en halv frys). Det underlättar så mycket när man ska planera mat men även när vi ska handla. Så igår kollade vi igenom vad som fanns hemma och planerade upp veckan. Det kommer även vara A och O när mini kommer framöver för att underlätta vardagen med veckohandlingar. Så denna vecka blir det denna mat med undantag från helgen då det kan bli rester eller middag borta.

Kesobiffar med potatisgratäng
Kesobrugare med pommes
Linsgryta och ris
Makaroner och korv
Tortillapizza

Jag tycker det är så skönt att planera maten för veckan så allt är klart och bästa är att göra en egen matkasse. Med det menar jag att man väljer ut vad man ska äta och veckohandlar för det så allt finns hemma. Då slipper man småhandlingen och köp som man kanske egentligen inte behöver och är sugen på vilket i slutändan sparar pengar.

Gillar

Kommentarer

Lillymihlte
Lillymihlte,
Så himla bra och som du säger visst underlättar det vardagen! Jag och Isac sätter oss alltid i slutet av veckan för att planera in alla middagar för nästkommande vecka! En så mysig stund, samtidigt som det underlättar livet! <3 Kram vännen!
nouw.com/lillymihlte
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Vad gott och nyttigt det ser ut 😊
nouw.com/2barnsmammaochfru
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Undrbart att du bjuder på lite tips om vad ni ska äta! Det blir så lätt att man alltid går i samma spår och äter samma saker hela tiden. Fler av sakerna ni ska äta har jag aldrig ätit faktiskt, spännande. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
malinhardstahl
malinhardstahl,
Det här inlägget var ju perfekt nu när jag planerar vad jag ska laga för mat denna vecka. Tack! KRAM
nouw.com/malinhardstahl
linndossing
linndossing,
Det är så himla smart, gör själv så! Det gör mycket verkligen. Kram
nouw.com/linndossing
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men snälla! Hur hungrig blev man inte nu??? <3
nouw.com/matildaberlin