Veckans möjligheter

7D, Listor

Vara mitt bästa jag

Och då tänker jag som fru, dotter, jobbmässigt, kompis osv. Det försöker man ju vara hela tiden men ibland kan det bli svårt att vara allt samtidigt, hela tiden. Här ingår även äta bra mat så jag orkar med dagarna och inte dippar. Komma igång med träning för att ge kroppen så bra förutsättningar som det går samt vila det jag behöver.

Ta hand om min hy

För ett halvår sedan, när jag bodde i Italien kom jag så himla bra in i min ansiktsrutin. Nu har den fallerat ganska rejält. Så jag ska verkligen köra på med ansiktsrengöring då jag verkligen tycker om den, ansiktskräm på morgonen och min hydration mask på kvällen.

Leva i nuet 

Som jag skrev igår ska jag bli mycket bättre på att leva i nuet och ta tillvara på alla dagar. En fika en torsdagskväll eller träffa en kompis en måndag. Allt funkar och det gäller att göra det istället för att bara lägga sig i soffan eller sängen och se en serie.

Så dessa tre punkter blir mina fokus denna vecka. Hakar ni på och ha tre saker ni ska lägga fokus på denna vecka? Det kan vara allt från spara pengar, bara äta matlådor till lunch, ringa det där samtalet man inte gjort eller stressa ner mer.

Gillar

Kommentarer