Veckans tacksamhetslista

7D, Gravid, ListorInnehåller affiliate-länkar

Fredagsförmiddag och jag har längtat lite till helgen. Än fast jag är hemma så längtar jag lite till helgen för att kunna få lite tid med O och bara mysa. Trots att jag är ganska bra på att vara ensam så saknar jag lite sällskap under dagarna. Men jag har kunnat vila det jag behövt, gått på vattengympa som rekommenderat och stickat klart en babyfilt.

Trots smärtan har jag haft mysiga dagar. Som igår, det blev en dag hos mamma och pappa med lite bak, mys och fika, en sväng till farfars men eftermiddagen var hemsk av smärta. Så det blev en kväll i sängen men vi gjorde det bästa av situationen ändå.

Min nya tröja, fick hem den igår och jag älskar den redan! Ni hittar den här och jag hoppas jag kommer kunna ha den graviditeten ut trots min växande mage. Än om den blir lite kort kommer jag bo i den ändå för den är skönaste jag haft på länge.

Alla jag har runt omkring mig. Olov som hjälper mig, familjen som alltid finns där och även Olovs familj. Har fått sms av svärmor 3 kvällar där hon frågar hur jag mår.

Min sjukskrivning. Trots att det är jobbigt att inse att jag inte kan jobba är jag ändå tacksam för min sjukskrivning då jag verkligen inte hade kunnat jobba som det är nu. Har svårt att gå och att bära en lätt korg på Ica har varit svårt...

Att min bebis mår bra trots mina smärtor. Vi var ju på förlossningen i söndags för att se så allt såg bra ut trots mina smärtor, och det gjorde det. Han rörde sig som en liten minigris (som vanligt och hans nya smeknamn hehe...) och moderkakan såg bra ut. Det kunde inte varit bättre än fast jag gärna sluppit krämporna.

#bestofnouw

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! Finaste!! Så mycket att vara tacksam över ju! Och ÄLSKA tröjan du har på dig!! Verkligen sååå fin
nouw.com/matildaberlin
Matildaberlin
Matildaberlin,
artibus
artibus,
Alltså julkulan, så underbart vacker mage❤️
nouw.com/artibus
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Men alltså snacka om vackra bilder, du är så sjukt fin vännen! Du passar så bra i den tröjan! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
carroat
carroat,
Vilken mysig tröja! 😍
nouw.com/carroat
evelinarou
evelinarou,
Så vad vacker du är❤️
nouw.com/evelinarou
malinkirstine
malinkirstine,
Men så mysigt <3
nouw.com/malinkirstine
Lillymihlte
Lillymihlte,
Du är ju så underbart fin vännen! 💖 Så mycket fint att vara tacksam över, kram på dig 💖✨
nouw.com/lillymihlte