Veckas planer

Allmänt , Listor

Godmorgon måndag! En ny vecka och trots min trötthet är jag taggad. Denna vecka innehåller väldigt mycket bra och jag har mycket att se fram emot. I går på min kroppsanalys hittade vi vart min ryggproblem egentligen sitter, vilket visade sig vara fötterna. Så nu har jag övningar jag ska göra för jag är riktigt less på att ha ont i ryggen nu och jag är sååå lycklig över att vi kanske hittat orsaken. Så det ska jag jobba vidare på men även få in mina tre träningspass som jag har som mål varje vecka. Så hur ser min vecka ut?

MÅNDAG - jobb till 16.45 för att sedan köra ett spinning pass 17.30. Jag hinner nog inte hem imellan så det får bli middag efter.

TISDAG - även här jobbar jag till 16.45 och ska sedan på ett pass fokuserat på ryggen. Superbra för mig med dålig rygg.

ONSDAG - slutar jobba 14 då jag öppnar och det är även 1 år sedan jag opererade min handled. Det innebär att jag kan skicka in bilder på mina ärr till försäkringsbolaget så det ska jag kolla upp. Iallafall, efter jobbet ska jag träffa en kompis för att sedan på kvällen köra ett spinningpass och ett corepass.

TORSDAG - jobb till 16 men denna dag är speciell då min älskade man fyller 23. Det kanske även blir ett träningspass här beroende på hur kroppen känns då jag inte kommer ha möjlighet att träna mer denna vecka.

FREDAG - jobbar till 15.30 och sedan sticker jag direkt till Luleå för att ha en helg med O. Saknar han massor och då han fyllt år så vill jag upp och gratta han själv (åker upp helgen efter med mina svärisar).

HELGEN - förmodligen en mysig helg med O. Ska boka bord och gå ut och äta för att fira honom. Vi har även biobiljetter så det kanske blir ett biobesök. Jag hade gärna tagit bilen och åkt 20 mil upp i Lappland bara för att ha gjort det men det får nog bli en annan gång.

Gillar

Kommentarer

Therese,
Vilket fint elefantöra!
www.theresemolander.se
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Visst är det? Jag älskar elefantöron!!
nouw.com/emmeliesehlin