Vem är jag?

Foto, Listor

Nu på sista tiden har jag fått lite nya läsare, vilket är så himla kul! Så jag tänkte att en liten presentation av mig hade varit trevligt så ni vet lite mer vem jag är!

Jag har alltid många bollar i luften, nästan så det blir för mycket ibland. Men det är så mycket som är kul och jag har bara nu så varför inte?

Jag måste sova med min kudde som jag fick efter jag opererade handleden. Den har varit med sedan september och är ännu med, haha.

Om det är någon som sölar eller gör illa sig är det oftast jag, men när det kommer till att skrapa lotter är det jag som brukar ha tur.

Jag älskar att fota och har haft intresset sedan jag gick i mellanstadiet, vilket resulterade i att jag för ca 3 veckor sedan köpte min tredje systemkamera sedan jag började fota.

Frågar man mina kompisar är jag den som man kan prata med, den som bryr sig om alla och den som tar sig tid när andra behöver det.

Jag har inget tålamod alls och vill att saker skulle hända helst igår...

Något jag inte klarar av och nästan får panik av är när saker som är inplanerade eller bestämda inte blir som det var tänkt. Det blir kortslutning och jag klarar det bara inte...

Jag tog min förskollärarexamen i Januari utan att behövt göra någon omtenta.

Första gången jag opererade mig var jag 9 dagar och hade de inte gjorts hade jag förmodligen varit blind på mitt högra öga idag.

Av alla sporter jag provat var hockey det som var absolut roligast! Det slår alla andra sporter med hästlängder.

En dröm jag har är att jobba utomlands på en svensk förskola. Efter mina fem veckor i Paris på Svenska förskolan skulle jag lätt kunna jobba utomlands ett år. Och som jag älskar Paris!

Gillar

Kommentarer

Viktor Högnäs,
Kikade in, kul att få veta vem du är 😊
www.nouw.com/viktorhognas
viktoorias
viktoorias,
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,