Wedding plans #24

Foto, Wedding

Som sagt har vi gjort en planering veckovis så vi inte ska missa något och så att båda kan pyssla med saker på sidan av när vi inte ses. Det som utgångspunkten varit är de större sakerna som står i fokus för att sedan kunna småfixa med de mindre på sidan av då vi har en lång, lång lista med punkter som ska fixas innan bröllopet. Så jag tänkte dela med mig av denna veckas planering och kanske även sedan kommande veckors planering om det är något som är roligt att läsa om. SÅ, här kommer denna veckas fokus:

- Möte med vår vigselförrättare för att planera hur vi ska lägga upp vigseln.

- Tårta. Vi ska ringa om detta och även försöka bestämma smak.

- Bestämma för- och efterrätt till middagen.

- Serveringspersonal måste vi försöka hitta och det är för tillfället det mest kritiska att fixa.

- Utöver detta har vi som sagt småsaker att fixa hela tiden. Vi håller på sy servetter vilket kommer vara en stående punkt, vilken musik vi ska ha under middagen och kvällen likaså. Sedan måste vi kolla på lokal, dekorationer etc.

Så detta är mer eller mindre denna veckas fokus och jag hoppas vi kan bocka av så mycket som möjligt då vi har saker planerade för nästa vecka med. I helgen ska vi ju också på ett bröllop så vi ska försöka se hur de har gjort och ta med oss det bästa därifrån och göra en egen touch på det till vårt bröllop.

Gillar

Kommentarer