What a week

Efter denna helg, som dessutom inte riktigt känts som en helg, är det nu ännu en ny vecka som jag vet inte vad jag ska känna för. Men det är nya möjligheter för allt och nu när min förkylning i princip över kan jag äntligen börja träna fullt ut igen. Som jag längtat!

MÅNDAG - vaknar hos O för att sedan jobba till 16.45, tillbaka till O, äta middag och hjälpa till att packa. Ska se om jag kan få till nån slags träning.

TISDAG - ännu en morgon vaknar jag hos O och en jobbdag till 16.45. Ska tillbaka till O, äta födelsedagsmiddag och sedan sover jag hemma då jag öppnar 06.

ONSDAG - jobb till 14 och ska sedan ta tillvara på all tid jag kan med O. Jag ska även träna och köra ett corepass + spinning. O åker till Umeå för att sova hos min bror så jag får säga hejdå...

TORSDAG - O flyger mot Italien och jag jobbar till 16. Ska sedan träna (mitt nya göra nu när O är i Italien?), kanske blir det ett spinningpass? Det beror på hur kroppen känns.

FREDAG - jobb till 15.30 och sedan är det finaly friday. Jag har inga speciella planer för fredagen men kanske lika bra att träna efter jobbet, eller kanske till och med innan?

HELGEN - lördag fyller min kusin 20 så ska gratta henne + att det är kalas för mitt kusinbarn + pappa. Ska nog träna och sedan söndag har jag ingen plan. Vi får se vad som händer och jag tar gärna en lugn dag hemma med kanske ett cirkelpass på kvällen.

Hur ser er vecka ut? Hoppas ni får en bra måndag och bra start på veckan!

Gillar

Kommentarer

Emmamehrali
Emmamehrali,
Vi befinner oss i samma läge! Jag är pirncip frisk och ska börja träna denna veckan, SÅ SOM MAN HAR LÄNGTAT!! Ha en fin start på veckan KRAM
nouw.com/emmamehrali
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Men så skönt och ja, som man har längtat! Kör hårt! Kram
nouw.com/emmeliesehlin
Julia Blomgren,
Så vacker bild<33
nouw.com/juliablomgren
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Matilda Berlin,
Jag hoppas vekrligen att du får en toppenvecka vännen!! STOR KRAM <3
matildaberlin.se
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Right back at u! Kram<3
nouw.com/emmeliesehlin