Will you marry me?

Wedding

Det här blir det första inlägget i en serie av inlägg från bröllopet. Tänkte därför börja från början.

Vi förlovade oss på ett gemensamt beslut 18/2 2015 efter att ha bott tillsammans i ett halvår och varit tillsammans i 4 år. Jag har alltid känt att jag har velat gifta mig och bli mamma ung så detta var ju ett steg i den riktningen. Men att göra studierna klar för oss båda har varit prio innan vi får barn. Så efter förlovningen kollade jag på lite ringar och hittade en på wish som jag ville ha så beställde hem den för att se hur den var.

O var mer avvaktande med att gifta sig så tillslut sa jag att när du är redo får du fria och här har du ringen. Så han hade den och när vi var i Paris hösten 16 så tyckte jag att det hade varit perfekt tillfälle att fria på, men enligt O var det inte så personligt där då "alla förlovar väl sig där".

Så när vi började närma oss 18/2 2017 kände jag ändå på mig att det kanske var på gång snart men när dagen väl var kommen insåg jag inget. O gjorde mat den dagen och hade duschat och fixat sig medan jag satt i soffan i mjukiskläder och håret i en slarvig knut. Vi äter och sedan efter maten så går han ner på knä och friar. Jag var nästan mållös men fick fram ett ja och där började planeringen inför bröllopet.

Gillar

Kommentarer

artibus
artibus,
Fin historia, jag vill också gifta mig och skaffa barn ung. Fint ändå att han ville fria på hemmamiljö ❤️
nouw.com/artibus
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Åh, visst är det? Att gifta sig är så mysigt men massor med jobb oxå, men så värt det! Ja, det tycker jag med❤
nouw.com/emmeliesehlin
MartinaOlsson,
Hej finis!
Vill bara passa på att tipsa dig om att du har chansen att vinna en sjukt fin & maffig canvastavla från Canvasbutik i dagens lucka i min julkalender! Sugen på att se om detta pris är något för dig? Klicka på länken nedan för att både se hur tavlan ser ut samt för att komma till inlägget där du kan delta i tävlingen 😊
https://martinaolsson.myshowroom.se/127451/julkalender-lucka-22-7/
martinaolsson.myshowroom.se
malinkirstine
malinkirstine,
Så fint <3 Kram
nouw.com/malinkirstine
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Åh tack snälla du <3 kram
nouw.com/emmeliesehlin
Matilda Berlin,
Nämen alltså ÅHHH! Det här är en utav dom finaste kärlekshistorierna jag läsa på länge!! KRAM finaste <33
matildaberlin.se
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Åh, hehe vad kul att du tycker det! Det kommer fler med och jag har redan gjort klart vigselinlägget som jag vill visa men det är inte riktigt nästa i ordningen... Kram på dig<33
nouw.com/emmeliesehlin