13 dagar, 23 år och 43 stygn

Listor

Hur gammal är du? 23, snart 24 år.

Hur gammal känner du dig? Haha iallafall inte som 24 snart... snarare 20 typ

Var bor du? För tillfället hemma hos mamma och pappa. Det blev så när jag fick jobb här hemma och Olov skulle till Italien. Vi vet ju inte var vi hamnar sedan så det blev bästa lösningen

Vilken årstid föredrar du? Haha så svårt, men hösten är mysig med tända ljus, varma stickade tröjor och mörkret som blir.

Är du beroende av något? Telefonen är väl alla mer eller mindre beroende av? Och mitt sockerberoende och sug har jag fått bort men jag älskar god mat!

Var i världen skulle du vilja befinna dig just nu? I Padua med Olov.

Vilket humör är du på just nu? Faktiskt väldigt bra. Har hunnit med att se min kusin spela hockey på förmiddagen och jag insåg hur mycket jag saknat det och njöt verkligen. Och det blir ännu mer hockey med SDHL-slutspel på Tv!

Vilket är ditt favoritgodis? Äter sällan godis och tycker inte det är speciellt gott, men choklad och persikoringar

Är du en morgon- eller kvällsmänniska? Haha skulle nog säga inget? Tycker om att sova ut på morgonen och går gärna och lägger mig tidigt på kvällarna för jag är så himla trött

Har du blivit sydd någon gång? Inte av något sår, men när jag opererade min handled hade jag 43 stygn (som var hemska att ta bort, höll på svimma 4 gånger...).

Är du blyg? Ja, det är jag än fast andra inte kan tro det. Jag vågade knappt hosta i klassrummet i högstadiet och har alltid varit i bakgrunden. Men efter år av jobb och utmaningar har jag jobbat bort ganska mycket av min blyghet men jag är aningen introvert så det kan nog även göra att jag kan uppfattas som blyg.

Har du några smeknamn? Ja en del och vissa låter tydligen som en fet flodhäst enligt min lillebror... emme, emmis, emmzzon, bumpis, bumpson, mulle, mullemeck, fix

  • Postad i: Listor

Gillar

Kommentarer

amandalarssons
amandalarssons,
Så roligt att läsa 😃
nouw.com/amandalarssons
emmeliesehlin
emmeliesehlin,
Så härligt att höra!😀
nouw.com/emmeliesehlin
DAC
,
Äter sällan godis heller eller inte lika mycket ofta längre.

Är det okej om jag lånar listan?