3 saker att se framemot

Fredag och jag har ingen fredagskänsla alls, men den kommer väl kanske sakta under dagen. Att vara ledig och inte ha något att egentligen göra på dagarna hjälper inte till med fredagskänslan när det väl är fredag... Men en sommarkänsla börjar jag få med värmen som var igår och varma, sköna sommarkvällar längtar jag till redan nu!

Höga kusten 

Att få komma hem och ta del av denna underbara natur. Jag älskar att bo i Höga kusten och det finns så många leder att gå och öar att besöka. Så det ska bli så skönt att få komma hem till detta och kanske ta en tur ut med båten med familjen och bara lägga sig på en strand någonstans. För hur underbart ser inte detta ut?

Grilla

Finns det något bättre än att grilla på sommaren? Jag tror inte det. Och då jag kommer från en familj som jagar och fiskar mycket så blir det alltid på bra kött och alltid så gott. Att pappa dessutom älskar att grilla gör inte saken sämre. Så tänk er en solig kväll sittandes på en grillplats med de ni tycker om och bara njuta av solen och maten. Om jag längtar? Hell yes!

Picknick

Detta är faktiskt något jag inte gjort mycket alls men att bara se dessa bilder får mig att vilja köpa en flätad picknickkorg och en mysig filt för att kunna ta med ut någonstans och bara vara. Jag älskar när det är kravlöst och när en tystnad inte känns tung eller pinsam, så att få mysa och äta på ställen som dessa hade helt klart varit en dröm.

Gillar

Kommentarer

Jane
Jane,
längtar efter grillmat😍 få sitta uppe sena kvällar med en varm glöd. Ååh låt sommaren komma snabbt
nouw.com/jjaneberglund
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Grilla och piknik är ju det bästa nu på sommaren =)
nouw.com/2barnsmammaochfru
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229