6167km fågelvägen

7D

Onsdag, lillördag och en dag som är lite jobbigare än andra. Än fast den knappt börjat. Imorse runt 06 satte sig nämligen P på första flyget härifrån mot Stockholm för att sedan åka till New York. För idag flyttar hon dit för 4 år framöver för collage och hockey.

I söndags hann vi ses över lunch och åt godaste sushin på länge (och som ni ser så älskar vi mat och äta). Vi pratade och jag njöt av att bara vara med henne. Det är tur hon kommer hem till jul, dit går det ju relativt snabbt för än om hon skulle vara hemma skulle vi knappt ses då hon har fullt upp med hockeyn.

När jag bodde i Italien kom hon ner en sväng och vi hann med Venedig, Milano och Padua. Så nu blir det ju min tur att hälsa på henne i New York. Men det blir inte än och det kan vara bra så hon hinner lära sig New York bättre och jag får en egen guide. För jag har en del ställen kvar som vi inte hann med när vi var där då pappa fyllde 40.

Det vi hann med då var bland annat Top of the Rock, China Town, 2 NHL-matcher, frihetsgudinnan, shopping och Bon Jovi konsert. Så det finns en del kvar att upptäcka.

  • Postad i: 7D

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Så himla roligt för henne att få komma dit och läsa på collage, men jag förstår helt att det kommer bli en enorm saknad! Men hur kul att hälsa på henne och göra en massa saker 😃 <3
nouw.com/emmaengstrom
Lillymihlte
Lillymihlte,
Åh att ha distansbästis är verkligen tufft, men ni kommer fixa det! <3 Så himla kul det kommer bli att hälsa på henne sedan, stor kram fina du! <3
nouw.com/lillymihlte