8 månader?!

Bebis

Ännu en månad har gått och jag har varit mamma en månad längre och min son är nu 8 månader. Eller i fredags egentligen men vi har haft fullt upp med att flytta ur lägenheten. 8 månader som mamma men det känns som längre men ändå inte.

74,5 cm och 9,8 kg

- vad hände med min lilla bebis? Snart över 10kliossträcket och har växt nästan 22 cm sen han föddes.

Nu är han sin egna lilla person som blir mer medveten om allt som pågår runt om han. Jag minns inte när, men det är över en månad sen som han förstod att tvdosan startar tvn. Han drar sig framåt och har blivit riktigt snabb på det. Drar sig upp och klättrar mer och mer så det blir mindre och mindre lugnt här hemma vilket jag faktiskt älskar. Att se han försöka göra saker som han lyckas med är underbart för han blir så himla glad och nöjd. Och det är en väldigt glad och lugn kille men utan lugn i kroppen. Det ska alltid hända något och så var det även i magen, han var så aktiv och levde rövare.

Förståelsen blir större och större. Just nu förstår han "vill/ska du komma?", "kan du hoppa?", börjar förstå vad nej betyder. Sen kör jag stödtecken till bland annat vatten, äta, jobba, macka och kommer utöka de eftersom så han kan kommunicera innan han börjar prata verbalt.

Matmässigt så äter vi gröt till frukost, mellanmål ibland, en burk mat till lunch, mellis och sedan gröt till kvällsfika. Vi ska försöka få in ett mål mat till men vet inte riktigt när... att äta plocka mat själv har han blivit ganska bra på och vi kommer göra mer sån mat framöver. Sen älskar han att dricka ur vanligt glas och blir alltid så nöjd efter.

Det är så häftigt och varje ålder är underbar och har sin charm trots tuffare perioder. Men efter ett leende eller kram så glömmer man allt.

  • Postad i: Bebis

Gillar

Kommentarer

sofiahaag
sofiahaag,

Nej men gud vilka gulliga bilder, älskade den med pumpan haha!!

nouw.com/sofiahaag
linndossing
linndossing,
Såååå galet!!! Minns det som igår när du berätta att du va gravid!!
nouw.com/linndossing
amaliev
amaliev,

Så utrolig søt! Gratulere så mye til han med 8 måneder!😍♥️

nouw.com/amaliev
agnesmathilda
agnesmathilda,

Men gulle ❤️ Så otroligt söt!

nouw.com/agnesmathilda
oliviamalm
oliviamalm ,

Åh lilla hjärtat vad söt 😊

nouw.com/oliviamalm
ebbabrage
ebbabrage,

Nej men alltså så himla söööööt!! 🥰

nouw.com/ebbabrage
malinkirstine
malinkirstine,
Tiden går så fort <3
nouw.com/malinkirstine