A week to look forward to

Allmänt , Listor

Äntligen ny vecka och denna har jag längtat till. Än fast veckorna går skrämmande fort har jag ändå nedräkning till helgerna jag får träffa O, och denna vecka är som sagt en sån vecka. Men det är lite jobb och träning innan dess.

MÅNDAG - Lång jobbdag och sedan utbildning för Office365 på kvällen.

TISDAG - ännu en lång jobbdag men kommer jobba halva dagen med min kusin. Jobbade med han i somras med och som jag saknar det! På kvällen ska jag på ryggfokus för att stärka ryggen.

ONSDAG - Jag öppnar på jobbet och sedan har vi verksamhetsutvecklingsdag från 12. Vi ska jobba med systematiska kvalitetsarbetet. Det blir även ett pass denna dag fast core denna gång. Trots min förkylning har jag valt lugna pass för att stärka bålen.

TORSDAG - jobbar till 16 och sedan åker jag direkt till Luleå och min man. SOM JAG LÄNGTAR

FREDAG - mysdag med min man då hans tentor är över (skriver sista på torsdagen) och sen ska vi även börja packa ihop grejer i lägenheten så vi kan ta hem dem.

HELGEN - förmodligen massa mys med O då vi hade fullrulle sist vi träffades. Jag skulle lätt kunna ligga i sängen en hel dag och bara se på serier och prata om allt och inget. Sedan åker jag hem på söndagen och sedan dröjer det en bra bit in i november tills vi ses igen...

Gillar

Kommentarer