Adevnt, julfrukost och kalender

Redan i fredags fick jag världens sug på julskinka och tunnbrödmackor. Så igår när vi skulle på julmarknad och sedan baka hos mamma och pappa tiggde jag till mig julskinka. Saft och gjort fixade pappa det och MUUUMS vad gott det var! Och det kommer helt klart bli fler mackor, som imorse.

Jag vaknade vid sju av mig själv, läste E-bok innan O vaknade och jag försökte andas genom alla smärtor. Jag blev sedan panikhungrig (livet som gravid) så vi fixade en julfrukost med risgrynsgröt, skinkmackor, julmust och lussebullar. Mysigaste på länge med julmusik i bakgrunden och öppnande av våra adventskalendrar.

Alltså hur mysig påse i min adventskalender?!

Nu har jag precis sett klart damernas skidor och ska nog inte flytta mig från soffan (med undantag från sängen) då det är vila jag behöver för mina krämpor. Och kanske en skinkmacka till. Hoppas ni får en mysig första advent!

  • Postad i: 7D

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon vännen <3 Men alltså herregud vilken fantastisk liten ljusstake, hemmagjort är alltid det bästa hihi. Oj verkligen så fint, vad grymt gjort av han. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
linndossing
linndossing,
Men nej så mysigt och fint!! Blir så himla varm i hjärtat 😍 Kram
nouw.com/linndossing
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229