Äntligen har jag gjort det!

Renovering

Det härliga just nu är att allting verkar falla på plats eftersom. Trots att vi hållit på med renoveringar över 2 månader kommer det nu på plats och alla rum börjar bli klara. Och med klara rum kommer inredning i steget efter. Hela processen har jag haft i huvudet så det ska bli en röd tråd genom hela huset. Iallafall hela entréplan till att börja med.

Vårt sovrum har varit en process sedan start men då vi ändå inte kommer flytta ner förrän badrummet är klart la vi allt krut på få hallen klar. Men den nästan klar (listerna ligger där de ska vara men måste spikas fast) så har sovrummet fått mer omsorg och även något jag velat göra väääääldigt länge nu. Nämligen måla in Ivar-skåp i samma färg som väggen. Nu har jag fått göra det och det enda som saknas tills ni får se det slutliga resultatet är ben till skåpen som är beställda och golvet som ska läggas. Och tre skåpdörrar som ska målas...

Golvet händer btw idag! Min pappa och lillebror kommer så de ska lägga golv nu och då listerna är färdigmålade kan vi nog sätta upp dem direkt? Har faktiskt ingen koll på just detta steg. Iiiihh. Snart är det klart!

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,

Kul vad roligt!!! Att inreda är det absolut roligaste <3

nouw.com/linndossing
CeciliaSalomonsson
CeciliaSalomonsson,

Men vad roligt!! 😊

nouw.com/ceciliasalomonsson