Att ta sig tid för varandra

ITALIEN, Mat

Igår hade vi en dejtkväll och det var så mysigt och behövligt. Ni som läst min blogg ett tag vet att vi hade distansäktenskap (?) innan jag åkte ner hit till Italien medan O pluggade i Luleå och jag jobbade i Övik. Så när vi väl träffades hade vi dejter. Dels för att vi verkligen skulle ta oss tiden för varandra och inte ha telefonerna framme och dels för att vi såg så sällan så det blev lite speciellt när vi väl sågs. Så vi har fortsatt lite på det spåret och det behöver inte alltid betyda att vi går ut och äter. Det kan vara en spelkväll hemma eller framför en film. Man gör det till vad man själv vill och tycker om.

Och som med alla relationer måste man upprätthålla dem och i vardagspusslet kan det ibland bli svårt att få ihop. Men ack så viktigt det är att bara få vara och prata om det man känner för. Så det vi gjorde igår var att gå till ett av våra nya favoritfik/restauranger och pratade, åt gott och njöt. Perfekt avslut på en riktigt bra dag.

- så ta er tiden och boka in det, då är det mer troligt att det verkligen händer

- gör något ni båda tycker om eller har som gemensamt intresse

- ... eller testa något helt nytt för att få en ny upplevelse tillsammans

- lägg undan telefonerna och sätt ni i en på stör ej

- planera inte för mycket och ta det lite som det kommer

Nu sitter jag på tåget till Vicenza och är snart framme. Är lite nervös men jag tror det kommer bli riktigt grymt!

Gillar

Kommentarer

linnearosengren
linnearosengren,
Tack för påminnelsen! Det där är SÅ himla viktigt ju <3
nouw.com/linnearosengren
FridaochTove
FridaochTove,
Men åh så rätt du har, hållre verkligen med. Inte för att jag har någon partner men i allmänhet, ta inte varandra förgivet och stanna upp ibland, så viktigt. Stor kram<3
nouw.com/fridaochtove