Blandat från Botaniska

ITALIEN, 7D

Några bilder från Botaniska jag tog förra veckan. Älskar allt de gröna!

Denna dag blev en dag i sängen efter att jag varit ut på stan en sväng för att leta en kavel och köpa mat. Kaveln var slut och jag köpte nog på mig lite annat än vad jag hade tänkt, men det blir nog bra. Hittade en påskägg som jag suktat efter i en vecka. Till lunch gjorde jag egen pasta och gjorde sedan en carbonara när det väl var klart. Sedan har jag spenderat eftermiddagen i sängen med datorn, kamera, iPad och telefon. Hade bilder på kameran som skulle över på hårddisken för att sedan inse att jag borde börja ta bort bilder som blivit dåliga... Bara bilder från Venedig är nog över tusen stycken så jag har det jag gör... Men jag ska absolut inte klaga, tycker bara det är svårt att ta bort.

Har sedan fixat ihop en ny pasta som vi ska äta till middag och jag gjorde den lite för blöt då den jag gjorde till lunch nästan blev för torr. Istället fick jag en för blöt pasta som jag dessutom inte gjorde tillräckligt tunn. Men det blir nog en bra middag ändå med vongole till. Ska börja med den nu så maten är klar till O kommer hem från frisören och förhoppningsvis har han köpt med lite choklad till mig hem. Har hittat en ny favorit, nämligen milkas choklad med oreo i. Min kropp behöver nog inte det men min själ behöver det.

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh grönt på bilder gör det verkligen så himla vackert, jag blir så lycklig av gröna bilder haha. Åh vad jag relaterar, utan choklad så mår ens själ dåligt 😉 Det där känner jag igen, det är så himla svårt att ta bort bilder fast man vet att man har typ 10 andra snarlika haha. Kram vännen 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
emmeliesehlin
emmeliesehlin,
Ja, grönt är så mysigt! Funderar på ha någon sån tavla sen! Och visst, choklad är ett MÅSTE! Haha ja exakt så! Kram<3
nouw.com/emmeliesehlin
annahadarzon
annahadarzon,
Så fint😍😍😍
nouw.com/annahadarzon
emmeliesehlin
emmeliesehlin,