Blomma ut 2.0

I lördags var dagen jag var på mitt första event och det blev en riktigt stark öppning. Jag åkte ner på fredagen till finaste @artibus som jag äntligen fick träffa. Vi hade de riktigt mysigt kvällen innan och sedan på lördagen var det full rulle för att allt skulle bli klart innan alla kom. Jag är så imponerad då det kräver så mycket tid att få till det så bra som Emelie fick. Sån inspiration och vi fortsatte inspirerad under hela eventet.

Jag fick den stora frågan om jag ville fota under eventet och det var självklart. Men jag måste erkänna att jag var ganska nervös för det blir en press på sig själv då det är andra som ska ha bilderna och de inte går att ta om på samma sätt som hemma. Men det blev bra och jag blev ganska nöjd.

Vi tjejer gick ihop och köpte en gemensam present till Emelie då hon gjort sånt oerhört jobb med hela eventet och hon förtjänade det verkligen. Att hon sedan inspirera oss till att blomma ut, bara vårt bästa jag och bli Emmelie 2.0 som var i fokus är så himla viktigt. Få bort hjärnspökena så gott de går, våga lyfta våra tankar och att våga stå upp för de vi tycker är fel. Jag kom hem med så många nya tankar, funderingar och frågeställningar som förmodligen kommer både stärka och utmana mig. Och att bara åka dit var en utmaning i sig då jag aldrig träffat någon av dem innan, men jag är så glad att jag åkte. Så stort tack till Emelie men även alla tjejer som jag äntligen fick träffa.
Att få träffa alla underbara tjejer som jag redan läser bloggarna hos var både nervöst men oj så grymt. Alla inspirerar på sitt eget sätt och att få träffas gjorde så mycket mer. Jag beundrar dem ännu mer nu och har fått nya vänner tack vare bloggandet och nouw. Hur coolt är inte det?

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Så himla fint inlägg vännen! Är SÅ tacksam för att vi äntligen fick chansen att ses ska du veta, och du är en otroligt fin människa på alla sätt och vis! PLUS att du är en galet grym fotograf, dina bilder är otroliga <3 Hoppas vi kan ses igen Emmelie! KRAM <3
nouw.com/emmaengstrom
Matildaberlin
Matildaberlin,
Jag är verkligen så OTROLIGT glad att äntligen fått träffat dig!! Du är såå fin hjärtat!! STOR KRAM ❤️❤️❤️
nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229