December, mysmiddag och update

Vardag, Universitet, Mat

December och snart jul. December är verkligen en mysmånad så jag ska försöka mysa så mycket som möjligt trots allt kaos.

Till middag idag ville Olov göra burgare med nachochips, salsa, creme fraiche, lök och likannde. Så det blev det och sötpotatispommes och det blev riktigt gott. Han kan verkligen och det är skönt att inte alltid behövs tänka på laga mat. Sedan jag opererade mig har Olov gjort nästan allt i köket men jag kan göra mer och mer så det är grymt skönt!

Statusen med min arm sedan operationen går sakta men säkert framåt. När jag hade tagit bort gipset var rörligheten i de mesta vinklar 10 grader. Det var galet lite och jag tänkte att när gipset är borta blir allt bra. Så fel man kan ha... Det kan ta lång tid innan min arm är tillbaka till där den var innan och det är verkligen en process och prövande på mitt tålamod. Jag får inte göra något som gör ont. Senaste veckan har det blivit bättre och bättre men jag har fortfarande ont på morgnarna. Men sist jag mätta rörligheten var det runt 30-45 grader beroende på vilken rörelse det var. Bara idag har jag kunnat dricka med vänster och det var första gången sedan innan operationen och då var den den 19/9. Sakta men säkert som sagt... och jag försöker acceptera det.

Gillar

Kommentarer