Den lilla extra detaljen i vardagen

Collaboration, 7D

I annonssamarbete med GoCustomized

Jag vet inte om ni minns, men när jag köpte min nya telefon för lite över en månad sedan var det nästan skalen till den jag var mest exalterad över och inte telefonen, konstigt nog. Den gamla jag hade var för ”gammal” för många skal och jag kunde inte beställa de skal jag ville ha. Men nu kan jag äntligen det och nu tycker jag om telefonen lite mer än skalen, men skalen gör ju telefonen så mycket snyggare och kan även lyfta upp en outfit!

Så när jag fick frågan om jag ville göra ett samarbete med GoCustomized var svaret självklart. Hos dem kan du göra ditt egna skal och som tar mindre än 5 minuter. Det bästa av allt är att det går hur lätt som helst att göra sitt skal i mobilen där du faktiskt har alla bilder och inte på datorn.

Det svåraste för mig var att veta vilket motiv jag vill ha på mitt blivande skal då du kan ha exakt vad du vill. En bild, ett motiverande citat, ett favoritmönster eller vad som helst. Valmöjligheterna är näst intill oändliga och jag hade så svårt att hitta det jag ville ha då jag har en drös med bröllopsbilder, bilder från Italien eller ett motiverande citat. Hade jag haft barn hade det nog blivit ett på dem.

Tillslut blev det ett favoritmönster då jag vill ha något eget, för det känns som att nästan alla nu har likadana skal och jag vill sticka ut lite med mitt och jag älskar det. Hade inte kunnat bli mer nöjd och det skickades även hit till Italien då de har en italiensk sida.

Så nu har du chansen att kunna designa ditt egna skal från GoCustomized. Det finns flera olika skal att välja på och det går att göra till iPhone, Samsung, Huawei och många fler modeller. Har du den där bilden du älskar lite extra mycket och alltid vill ha med dig? Eller den där familjemedlemmen eller kompisen som snart fyller år och behöver en present fixad? Här kan du göra ett eget skal hos GoCustomized och skapa ditt helt egna, unika skal. Läs mer om dem på deras hemsida gocustomized.se för mer information. Dessutom är frakten gratis!

Jag valde de stöttåliga skalet då jag är lite klumpig av mig och har en ny telefon, vilket jag även gjorde på tågperrongen i lördags då jag tappade mobilen, men skalet gjorde sitt och mobilen höll. Och jag kunde inte varit nöjdare. Jag har gjort de skal jag vill ha och ett som ingen annan har, och en del av Italien med mig var jag än går.

Gillar

Kommentarer

Bella,
Vad fint skal 😊 Jätte snyggt
belliz.se
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Åh, det tycker jag med! Tack
nouw.com/emmeliesehlin
Therese,
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Emma Engström,
Det är ju verkligen så kul hur man kan piffa till telefonen med så många fina och olika skal! WOW så fint <3
nouw.com/emmaengstrom
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Ja det är ju det! Tack, älskar det!<3
nouw.com/emmeliesehlin
Sarah,
Jag håller med om att det är roligt med snygga skal 😊 Tycker det är dåligt att det bara finns att köpa skal till dom nyaste telefonerna hela tin :/Vilket roligt samarbete 😊
CheerSarah.devote.se
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Ja det är ju det och jag håller med dig! Tack!
nouw.com/emmeliesehlin
linndossing
linndossing,
Men så fint! Roligt samarbete 😍
nouw.com/linndossing
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Tack! Jag verkligen!
nouw.com/emmeliesehlin
Lie7
Lie7,
men wow så snyggt! 😊
nouw.com/lie7
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Åh tack, det tycker jag med!
nouw.com/emmeliesehlin
celinelundqvists
celinelundqvists,
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
amandalarssons
amandalarssons,
Åh så snyggt! 😍
nouw.com/amandalarssons
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
eller hur? älskar det!
nouw.com/emmeliesehlin
Cezia
Cezia,
Snyggt! 😃
nouw.com/cezia
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
FridaochTove
FridaochTove,
Gud vad snyggt! Så svårt att välja när det finns så mycket att välja på. Gud så bra det är när det finns så många olika modeller, känns oftast som de bara har iPhone och samsung.
nouw.com/fridaochtove
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Åh tack! Ja men här fanns det för nästan alla mobiler vad jag kunde hitta!
nouw.com/emmeliesehlin