Den stora dagen D

Allmänt

Igår körde jag och mamma 40 mil tillsammans och strax efter 21 var vi framme i Luleå. Så skönt att äntligen vara hemma igen och det var så mysigt att få krypa ner i samma säng som min man och sedan vakna upp bredvid honom. Så nu har vi haft en mysig morgon och jag har hunnit sätta ihop tårtan så min egengjorda lemon curd får dra in ordentligt.

På ett tag ska jag iväg på universitetet för att träffa några kompisar. Det är verkligen en grej jag saknar med att plugga och bo i Luleå. Ha 5 minuter för att kunna gå och träffa kompisar och bara hänga.

Nu ska vi förbereda i lägenheten under dagen för middagen ikväll och ceremonin för mannen. Jag är riktigt jäkla stolt över honom.

Gillar

Kommentarer

shazi
shazi,
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Matilda Berlin,
Men guuu så underbart! Och ja, just det kan jag sakna med. På Gotland hade jag mina vänner 5-10 minuter bort. Här i Stockholm är det minst 40 minuter med kollektivtrafik... Jag får börja jobba på det där med att tjäna pengar så jag kan flytta närmre stan, ska bara plugga klart först, haha! KRAM fina och hoppas ni hade en fantastisk kväll!! <3
matildaberlin.se
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Ja, jag förstår dig helt! Saknar det ganska mycket... låter som ett toppenmål, kör hårt!<3
nouw.com/emmeliesehlin
celinelundqvists
celinelundqvists,
Haha åh men nu blir jag lite avis, saknar Luleå så mycket ju <3 Händer sällan att jag är där nu för tiden dock 😟
nouw.com/celinelundqvists
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Åh, ja det förstår jag. Det är ju så mysigt där! Jag har bott där i nästan 4 år under plugget och skulle kunna stanna kvar där om det inte var så långt till familj osv<3
nouw.com/emmeliesehlin