Det italienska livet just nu

Ett av mina mål med min Italienvistelse var att jag skulle lära mig dricka rödvin. Det har inte gått bra alls men jag tycker om vitt vin mycket mer. Det är så gott att dricka till en Vongole, men skulle vilja uppskatta rödvin på samma sätt som mamma och pappa gör. Men i Rom så blev det ändå några glas en middag och det var ganska gott. Jag är på rätt väg iallafall!
Burano är så himla mysig och och måste dit minst en gång till. Denna gång kommer det förmodligen bli utan stress då jag inte kommer ha något annat att hinna med eller tid att passa. Älskar kontrasterna och allt är fotovänligt.
De där med brunch har jag velat göra länge och helst varje söndag och nu har vi ändå haft några bättre bruncher på slutet. Jag älskar det och vill definitivt fortsätta. Att svänga ihop bananpannkakor och toppa dem med det man har hemma är snabbt gjort.
Det finns väldigt mycket streetart runt om i Padua som jag vill fota. Måste ta en dag med kameran utan mål och försöka fånga det jag känner för. Skulle vilja fota Padua genom en färg men jag vet inte riktigt vilken färg det är än...

Gillar

Kommentarer

FridaochTove
FridaochTove,
Det du tar med här låter ju helt underbar! Någon dag får jag kolla tillbaka på dessa inlägg och inspereras inna jag tar mig dit!
nouw.com/fridaochtove
Emiliaapetterssons
Emiliaapetterssons,
Gud vad jag kan relatera angående vinet 😂 vill verkligen! Ser ju så fint ut när mamma sitter med ett glas, men ännu är det vanligt vitt alternativt prosecco som går ner
nouw.com/emiliaapetterssons
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229