Det lilla för en lugnare själ

Trots att det är måndag och dessutom den första måndagen detta år, känns det som helg. Och denna har verkligen varit så mysig, skön och behövlig än fast jag inte haft bästa dagarna fysiskt. Men det ska inte få förstöra, det går att ha supermysigt ändå vilket vi haft. Det blir bara mer tid liggandes i sängen med film, sport, tankar om livet osv.

Vi har även fått en del gjort i lägenheten mellan alla myskänslor och jag börjar bli mer lugn i själen. Jag vet inte om det är för att jag är gravid och har mindre än tre månader till BF eller om det är rent allmänt, men jag vill få fint, städat och ordning överallt. Så idag har vi grejat inne i vårt stökiga rum aka datorrum/kontor som blev riktigt bra än om det inte är helt klart än. Julen är utstädat och de gråa gardinerna på plats. Så skönt, allt känns så mycket bättre och jag har en annan ro i kroppen. Även skönt att börja det nya året med mer ordning och reda!

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Så himla mysig bild, man blev helt varm i hjärtat av den! Skönt att du har såna fantstiska känslor i kroppen. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
linneahedberg
linneahedberg,
Skönt att få börja året på det viset. Älskar den här bilden, så fantastisk <3
nouw.com/linneahedberg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229