Dinnerdate och firande

Mat
Igår efter jobbet hann jag aldrig hem utan istället mötte O upp mig på stan. Vi gick på Oleary's och åt för att ha en mysig kväll + fira att han blivit anställd och fått fast jobb. Det känns så skönt! Min ingenjör.
Det blev en förrätt att dela på + att vi fick en gigantisk popcornskål, älskar såna popcorn! Väl till varmrätt tog jag en räksallad och O tog en burgare. Helt perfekt för jag kunde nalla lite pommes och doppa i min mayo. Mums!
Efter maten gick vi förbi hemmakväll, köpte med oss en påse godis då jag fick sånt godissug. Brukar sällan äta godis men igår var det så så gott. Vi tog med oss påsen och gick sedan på hockey. Trots att jag var hur trött som helst var det riktigt mysigt och behövligt. Hadr haft världens kaosdag på jobbet och jag hade jobbat över. Men idag är det en ny dag med nya tag. Håller tummarna att den blir bättre för hittills har den varit ganska bra.
  • Postad i: Mat

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh stort grattis, helt klart värt att fira! Vilken kanindag ni fick till, sånt där är verkligen guld värt! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
linneahedberg
linneahedberg,
Gud vilken mysig kväll ni fick tillsammans. Det är verkligen efter dagar med kaos och jobb som dessa kvällar behövs extra mycket ♡ kram
nouw.com/linneahedberg