Eiffeltornet - Farsdag

Paris

Vet inte vart jag ska börja då denna dag har varit väldens berg-och-dalbana. Trots det har vi gjort massor känns det som. Vid 16 tog vi metron till Trocadero för att ta bilder på Eiffeltornet där. Sedan har vi gått så att fötterna värker och ätit middag som tog oss till himmelriket.

Som jag har längtat till Eiffeltornet. Vi såg det från planet när vi landade och sen dess har vi sett lite skymtar av det. Idag blev det att vi gick dit och fy så häftigt. När man ser bilder från Paris är Eiffeltornet ofta med på det och här är jag nu, i Paris, vid Eiffeltornet och det känns så overkligt.

Vi gick vidare och gick över Pont Alexander och upp till Champs Elysées där vi tog metron upp till området där vi bor för att äta på Le Relais de Venice. Det är en restaurang som serverat entrecote sedan 1955 och de serverar bara en rätt. Det är enda restaurangen pappa kollat på och verkligen vill till så förväntningarna var skyhöga. Men det var så himmelskt gott att det lyfte taket. När vi hade ätit upp de vi hade på tallriken (det som syns på bilden) fyllde de på med nästan lika mycket mat. Kan det bli bättre? Visst, det är dyrare men ska man äta på en finare restaurang här så kostar det, men det här var så himla värt det!!

Nu ska vi bara slappa och jag ska börja förbereda mig på att börja praktiken imorgon. Det ska bli så kul och intressant!

  • Postad i: Paris

Gillar

Kommentarer