En annan typ av fredag

Allmänt

Denna fredag och helt blev inte som jag hade planerat. Hade velat få in lite tid med P i helgen men så blir det inte. Igår mådde jag jättekonstigt på jobbet och imorse vaknade jag riktigt förkyld men kände ändå att jag kunde jobba. Mot mellis började jag frysa och få ont i kroppen så efter mellis åkte jag hem då jag hade feber, ont i kroppen och var helt slut i huvudet.

När jag öppnade ytterdörren gick Holly direkt in på mitt rum och sedan dess har hon legat vid min sida. När jag fick ryggskottet gjorde hon exakt samma. Låg och sov med mig i två dagar och nu ligger hon hos mig igen. Häftigt hur de kan känna att det är något. Förutom feber och att jag känner mig överkörd har jag haft en lugn och skön dag på jobbet turligt nog. Och enda positiva med att jag fick feber nu är att jag hoppas det går över så jag kan jobba till veckan och slipper gå miste om full lön då jag ska spara varje krona jag kan tills jag flyttar till Italien.

Så resten av kvällen kommer jag ligga klubbad framför Grey's i sängen, med Holly och kanske något fredagsmys. Men förmodligen kommer jag somna närsomhelst. Hoppas ni får en grym kväll och helg!

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
Hoppas verkligen att du kryar på dig snabbt! Aldrig kul att vara sjuk!
nouw.com/celinelundqvists
emmeliesehlin
emmeliesehlin,
Ja det hoppas jag med, vill inte och har inte tid att vara sjuk nu...
nouw.com/emmeliesehlin
Emma Engström,
Hoppas verkligen du mår lite bättre nu vännen, så tråkigt att känna sig dålig! <3
nouw.com/emmaengstrom