En bättre dag & italiensk charkbricka

ITALIEN, Mat, 7D

Igår hade jag en skön dag hemma. O pluggade hemifrån då han mådde sådär så det var riktigt skönt med sällskap trots att vi gjorde helt skilda saker. Jag är verkligen beroende av närhet och att bara veta att han är i samma rum räcker gott och väl.

Jag var sedan ut på stan för att fixa middag och tillbehör vilket tog lite tid. Men tillslut hade jag allt vi behövde och jag kände mig som en shoppaholic fast med mat. Hade flera kassar jag bar runt på och hade köpte för lite mer än jag tänkt, men varför inte gå all in?

Så det som fick följa med hem var en vinflaska, en salami, 3 olika ostar, 3 olika skinkor, oliver, nötter, bröd, kex och marmelad samt en träbricka. Fixade även lite till lunch då vi inte hade något alls hemma.

Tillslut slog klockan 18 efter plugg för O's del och serietittande, bloggande och läsning för min del och vi började fixa ordning middagen. Vi la upp det ena med det andra och tillslut var det dags för middag och galet vad gott det var.

Mina favoriter var helt klart Brieosten, cappatan, och oststavar doppade i marmelad. Skulle kunna äta det varje kväll och björnbärsmarmelad är helt klart den bästa.

Så detta kommer vi helt klart göra om för det var ruggig gott och med besök framöver så tror jag vi kommer testa fler ostar, salami och skinkor. Jag vet iallafall två stycken som kommer ner som vill äta det och jag äter det mer än gärna igen. Vi avslutade sedan kvällen med gelato till efterrätt trots det halvkyliga vädret.

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Herremin! Förstår att det där måste ha varit supergott 🥰 Kan se framför mig hur du och en viss annan Emelie (artibus) delar på en charkbricka tillsammans! Som jag önskar jag kunde träffa er båda två och äta + dricka gott ❤️
nouw.com/janielindahl
emmeliesehlin
emmeliesehlin,
Heheh ja, supergott och jag skickade faktiskt meddelande till Emelie och frågade vad jag inte fick missa på brickan! Det hade varit en dröm! <3
nouw.com/emmeliesehlin
Matildaberlin
Matildaberlin,
Det där alltså! = kärlek på en bricka! Herre min vad gott det ser ut!! Och att ni dessutom får avnjuta den tillsammans, i Italien - alttså DRÖM! Stor kram hjärtat <3
nouw.com/matildaberlin
emmeliesehlin
emmeliesehlin,
Det var det verkligen och jag tror inte jag ätit så goda ostar och charprodukter någon gång! Dröm och ska verkligen göra det i Sverie sen med! Kram vännen<3
nouw.com/emmeliesehlin