En bättre påsklunch

Det jag verkligen gillar med påsken (förutom påskäggen) är att man är ledig, får umgås med familjen och äter god mat. Jag älskar mat än fast jag kan vara ganska petig, men det jag väl tycker om det kan jag äta i stora lass.

Förra påsken var jag hem och finns det något bättre än en påsklunch med familjen + mor/farföräldrar? Skulle inte tro det. Mamma hade fixat ihop en grymt god smörgåstårta som vi sedan bjöd farmor och farfar på och detta kommer jag faktiskt sakna denna påsk. Att få vara hemma hos mamma och pappa utan den svenska påskmaten.

Denna påsk kommer vi spendera i Florens med delar av min andra familj så det kommer nog bli bra ändå, men bara lite annorlunda. Men jag har iallafall hunnit köpa ett påskägg (blev lite besviken på det) men det var så grymt! Det största kinderägget jag någonsin ätit! Min chokladdröm!

Men på ett sätt är de lite tur att påsk och midsommar påminner lite om varandra i matväg, för då kan jag gå all in på midsommar och äta för det jag missade under påsk med. Har ni något speciellt som ni äter/gör på påsk?

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

SimonAndersson
SimonAndersson,
Det ser gott och mysigt ut 😊
nouw.com/simonandersson
happyM
happyM,
Åhh men alltså!!! Såå galet gott det ser ut ❤️
nouw.com/happym
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229