En dag av allt de goda

Allmänt

Alltså det är fredag och det kan inte ha blivit en bättre dag. Jag vaknade av mig själv vid halv sju för att sedan se senaste avsnittet av Greys, fixade ordning mig och lite grejer och åkte till jobbet för att fika trots min semesterdag. Det var min sista fredag på jobbet och jag hade fika så igår bakade jag en fudgy brownie och tog med mig.

Och kolla så fint de hade fixat! En liten bukett, en italiensk språkbok och te. Så fint och jag kommer sakna dem otroligt mycket!

Postade sedan tillbaka ett paket och satte mig vid datorn för att sätta ihop ett eget spinningpass som jag hade tänkt köra. Så jag knåpade ihop musik till intervaller så jag hoppas det blir bra. Det blev väldigt precis 30 min så nu ska jag testa det och se hur det blev och om jag tycker om det eller inte.

Åkte till stallet en sväng för att pussa dem lycka till inför kommande starter och då jag åker om en vecka. Var tvungen att säga hejdå för 3 månader och få lite terapi av dem. Så avslappnande och lugnande!

Alltså bara kolla! Så himla fin, TasteOfChocolatier. Imorgon gör han snabbjobb på bana för att förmodligen kunna starta i slutet av mars!

Nu ska jag försöka få tag på min kusin och se om vi ska ses ikväll. SOM JAG LÄNGTAR

Gillar

Kommentarer

Sara,
Mysigt!! 😊 Så söt häst!
www.aamaziing.se
Sarah,
Så snällt av dej att bjuda på fika på jobbet 😊
CheerSarah.devote.se