En dröm som gick i uppfyllelse

Drömmar, Foto

I morse vaknade jag vid 5 gaska pigg men kunde som tur var somna om till halv nio som väckaren var ställd på. Gjorde ordning mig och åkte sedan för att få vara med och träna travhästar. När jag var liten så var vi ofta runt på trav och jag har följt farfar flera gånger och det har varit så roligt. Jag har kollat på defileringen och sedan fått välja en häst jag tyckt sett bra ut för att spela 10kr/plats. Det är något jag minns från min barndom samt så började jag rida när jag var 6 men har inte gjort det på några år. Men att idag få vara med och åka bakom och till och med fått testa köra var riktigt mäktigt.

Det var ett lugnt pass och i lugn fart men det känns ändå som att det går ganska snabbt. När de då tävlar springer de ca 50km/h. Men det var så kul och jag saknar hästar allmänt och vilken avkoppling det är att få komma ut och det bara är jag och hästen. Jag hoppas på att fara dit igen och vara med mer. Det var en dröm som jag inte visste att jag hade som gick i uppfyllelse.

Nu ska jag ta och baka för att sedan gå till farfars en sväng och förmodligen köra ett träningspass ikväll. Trevlig tisdag!

Gillar

Kommentarer