En go' känsla i kroppen

Denna dag går nästan till historian. Efter jobbet blev det lite mellis hemma innan jag tog tag i att packa upp en av resväskorna för att sedan göra en av mina favoriträtter till middag, gröncurrygryta med kyckling, kokosmjölk och bambuskott. Så gott och enkelt att göra! Började sedan fylla i min nya kalender och passade även på att boka ett spinningpass före corepasset jag hade tänkt köra ikväll. Vet inte var detta kom ifrån men jag är sååå glad att jag gjorde det för passet var galet bra och musiken måste ha varit en av de bästa någonsin på ett gruppass!!

Ett mantra jag hade i huvudet under passet när det nästan blev mjölksyrajobbigt var "cykelintervaller med Paula är värre" och jag hittade kraft igen i musiken. Älskar den känslan!!

Så jag har nu invigt mina nya träningskläder som är riktigt sköna och ska nu äta lite kvällsfika. Smoothiebowls i all ära men allt går ju att äta efter ett träningspass och är galet gott dessutom. Så ikväll blev det två runda mackor och lite yoghurt utan tillsatt socker. Så gott och efter alla år med min diabetiker till man så är det en vana att kolla vad alla produkter innehåller för sockermängd...

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Så himla god curry-rätten lät! Alltså mums <33
nouw.com/matildaberlin
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Ja den är riktigt god!! Har ätit den på ett thaiställe och den är grym där <3
nouw.com/emmeliesehlin
celinelundqvists
celinelundqvists,
Men wow vilken dag!
nouw.com/celinelundqvists
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Ja men verkligen!
nouw.com/emmeliesehlin