En grym vecka och bilder från Rom

ITALIEN, 7D

Söndagkväll och ännu en vecka lider mot sitt slut. Jag brukar inte ha söndagsångest men idag har jag nog lite ändå. Pappa åker hem imorgon jag vi går redan mot flygbussen innan 07. Men först ska vi fortsätta denna mysiga dag med en middag ute och sedan massa gott mys här hemma.

Idag har det mer eller mindre ösregnat hela dagen och stormat... Vaknade imorse av att det ven i fönsterna av vinden och smattrade av regnet mot fönsterblecket. Vi hade egentligen tänkt åka till en stad som jag inte minns vad den hette, men det ställde vi in ganska snabbt. Istället har vi haft en seg dag med två rundor ut. En på stan och en för att köpa bussbiljett till pappa.

Utöver det har vi hunnit fika på ett jättemysigt fik, gjort bolognese till lunch, sett på fotboll och kolla igenom lite bilder från Rom. De två bilderna ovan är två av mina favoriter från Rom. Dock är det svårt att välja vilka jag gillar mest men jag fick till några bilder som blev riktigt bra. Älskar när man tänker igenom en bild man vill ta i huvudet och att den sedan blir ganska likt som man tänkt.

Nu ska vi ut och äta. Vad vet jag inte än men vi är inte superhungriga då lunchen blev ganska sen. Hoppas ni har en bra söndagkväll och får en bra start på kommande vecka!

Tips är att ta en lång och varm dusch, raka benen, lägga en ansiktsmask och smörja in sig. Det ska jag göra när vi kommer hem igen!

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Hoppas ni får ett superbra avslut på söndagen, stor kram ❤️
nouw.com/happym
SussHe
SussHe,
Helt otroligt att Spanskatrappan var fri från människor 👀 ni måste varit ute tidigt här oxå!! Superfina foton 😍 Mys nu ikväll 😘
Sarah,
Så himla mysigt ni har det 😊 Fina bilder 😊
CheerSarah.devote.se
Jagochminahjärtan
Jagochminahjärtan,
Men guud så mysigt !!! Fina bilder & jätte fina platser du fotar
nouw.com/jagochminahjärtan
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Vilka mysiga bilder på er =) Jättefina bilder du fotar =)
nouw.com/2barnsmammaochfru
sannahedbergs
sannahedbergs,
Fina bilder på er <3
nouw.com/sannahedbergs
Matildaberlin
Matildaberlin,
Bilden på er alltså <3 Och så himla mysigt det låter!! Tänk att du får chansen och möjligheten att uppleva det här! Och framför allt att du tar chansen och gör den så magiskt bra! STOR KRAM hjärtat <3
nouw.com/matildaberlin
JossusTravelPics
JossusTravelPics,
Underbara Rom. Vilka fina bilder du tagit.
nouw.com/jossustravelpics
amandastodberg
amandastodberg,
Ja man ska hålla kroppen i schack. För kroppen måste må bra för att psyket ska må bra 😊
nouw.com/amandastodberg
FridaochTove
FridaochTove,
Bilderna är ju fantasiktiga, ser helt underbart ut<3 Ha en underbar vecka, stor kram<3
nouw.com/fridaochtove