En söndag med flocken

Foto, Mat

Min helg avslutades på bästa sätt med en söndagsmiddag med (nästan) hela familjen. Enda som saknades var min man, men snart är han oxå här. Igår blev det även två korta prommisar till skogen och efter lite paketinslagning toppat av allt annat däckade jag i sängen vid 19 då jag hade så ont i ryggen. Värmedynan lockade dit mig och resten av kvällen tillbringades framför Harry Potter med en kopp honungsvatten, hjälpte även S och brorsan att fixa en lampa som blev riktigt bra och fin (som kommer upp här sedan). Jag klagar inte men jag börjar bli lite less och rastlöst på att bara gå runt hemma för tillfället.

Så, hur ser min kommande julvecka ut då? Jag är fortfarande sjukskriven så jag är hemma, men jag ska iallafall försöka ta mig ut på minst en liten promenad om dagen för att få igång kroppen mer och mer. Denna vecka är även pappa ledig så vi får se om vi hittar på något, vi brukar vara bra på det. Speciellt göra något i matväg. Jag ska nog försöka ta mig iväg till stallet någon dag för att få umgås med hästarna och skämma bort dem med morötter, godis och massage, vilket även blir som terapi för mig. Annars har jag inga speciella planer. Juste, O kommer hem på fredag så då är han bara min, hela jul... Tröjan jag hade tänkt sticka har legat och väntat på mig några veckor så den kanske får lite uppmärksamhet i veckan.

Hur ser er vecka ut? Mycket att göra inför jul eller har ni koll på det mesta?

Gillar

Kommentarer

ItsLinn
ItsLinn,
Har en del å gjøre denne siste uken før jul. Noen gaver som skal kjøpes inn og litt sånt. Ellers er alt under kontroll 😊 Ha en fin mandag<3
nouw.com/itslinn
Hilma
Hilma,
Hoppas du får en bra vecka! Kram <3
nouw.com/hilma
celinelundqvists
celinelundqvists,
Hade också gått ut på promenader om det inte var så jäkla kallt haha! Hoppas veckan blir superfin <3
nouw.com/celinelundqvists
Josefin,
Men åh vad mysigt det ser ut! Hoppas att du får en riktigt bra vecka! <3
josefinnnilsson.blogg.se