En spontantripp till Venedig

ITALIEN

Ibland har man bra dagar och ibland har man bra dagar. Idag har varit en riktigt bra dag och då jag vaknade i morse och visste att det är prick två veckor tills vi åker hem så måste jag aktivt välja att ta vara på dagarna (jag kan vara väldigt lät av mig).

Så efter en morgonprommis på 1 mil tog jag en dusch, gjorde lunch och såg ett avsnitt av en serie. Kollade på klockan och kollade sedan hur tågen till Venedig gick. Ca 3 min senare var jag på språng mot tågstationen och det är nog bästa beslutet idag på så många sätt.

Väl i Venedig pratade jag med en kompis i ca en timme medan jag gick runt vi villade bort mig men hamnade tillslut vid Rialto. Gick till mitt favoritfik och köpte med mig en cappuccino och en macka. Sedan gick jag tillbaka till en brygga jag satt på innan när jag pratade i telefon och njöt av mackan medan gondolerna passerade.

På vägen tillbaka till tåget tog jag en annan väg och gick förbi ett galleri. Har köpt bilder från den fotografen fast på ett annat ställe men jag gick in ändå. Jag har nämligen letat en speciell bro hur länge som helst utan framgång så jag frågade efter den. Hon visste precis var den var och det slutade med att vi bokade in en dag till helgen då hon ska visa mig runt i Venedig och de icketuristiga ställena som jag vill upptäcka.

Nu sitter jag på tåget påväg hem och ska sedan fixa ordning mig för en dejtkväll med min man. En perfekt dag!

#bestofnouw 

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså OMG vilken dröm!! Brb - ska bara ta mig till Arlanda så är jag hos dig om ett par timmar 😉 Puss hjärtat <3
nouw.com/matildaberlin
emmeliesehlin
emmeliesehlin,
Pls do! Det finns direktflyg på torsdagar och lördagar 😉 puss!♡
nouw.com/emmeliesehlin
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Alltså hur grym är inte du som gick 1 mil, det är verkligen så skönt med lite längre promenader. Vilken drömdag, lät som den var bra från morgon till kväll. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr