En tuffare dag och flyttpackning

ITALIEN, 7D

Igår hade jag en ganska så skön dag hemma men som slutade med en tuff eftermiddag. Först fick jag ett besked som jag inte alls var bredd på så måste ta och kolla upp det mer, tog ett bad och sedan kom världens huvudvärk. Den satt i hela eftermiddagen trots powernaps, värktabletter och en prommis.

Men kvällen blev bra, vi åt en supergod sallad och jag hittade en ny serie som jag inte kunde släppa förrän klockan var runt 01. Så imorse när O skulle upp var jag helt död och var knappt vid medvetande, vaknade sedan strax efter 11 och gick sedan mot Universitetet. Mötte upp han för lunch och satte oss på muren vid floden/ån som rinner runt staden.

Hela eftermiddagen har jag tagit det lugnt med poddar och musik i öronen, städat undan och börjat packa en resväska med kläder som inte används. Och jag kan än idag säga att jag packade jäkligt fel för jag har använt kjol en gång och sommarkläderna har inte ens rörts... Så de ska packas ner för vi måste se om vi behöver köpa en till resväska. Vi har tre stycken just nu men då vi köpt på oss det ena och det andra så kan det behövas.

Och kan vi bara ta en liten stund till dessa bilder. Knäppte dem när jag och P var till Venedig och jag tycker det blev så bra och roligt. Måste definitivt igen med mindre stress och ta dem riktigt bra så alla är mitt framifrån.

Gillar

Kommentarer

Emiliaapetterssons
Emiliaapetterssons,
Men gud blev ju ashäftigt med alla de olika färgerna! Detta är varflr hag älskar husen i Italien, de är alla så unika
nouw.com/emiliaapetterssons
FridaochTove
FridaochTove,
Hoppas beskedet du fick löser sig, iallafall blir lindrigare. Glad att du fick en bra kväll och en bättre morgondag, stor kram<3
nouw.com/fridaochtove