En vardagligare dag

Vardag, ITALIEN, PADUA, 7D

Idag och faktiskt igår med har varit dagar som varit lite mer vardagliga än tidigare. När mamma var här nere så gick vi runt för att se alla saker som finns att se här, åkte en sväng till Venedig och åt massa god mat. Nu ska jag alltså försöka hitta en vardag i det här och jag har börjat landa i det lite mer.

Igår och idag har Olov pluggat hemifrån då han varit ganska förkyld och jag har då haft sällskap hela dessa dagar, eller mer hans närvaro när jag gjort mitt och han sitt. Idag tog jag tag i mig själv lite mer ändå och var ut på en 8,5 km prommis som jag även sprang vissa delar av. Sedan blev det ett bad, raka benen, ansiktsmask för att sedan jobba en sväng vid datorn.

Jag har hunnit dricka antalet koppar te, myst runt i min stickade tröja och supersköna brallor, sett på Youtube (som jag för övrigt börjat älska) och ätit pasta till både lunch och middag. Så det har varit en vanlig dag här i Padua för oss idag, men dagarna här är inte varandra lik. Så vi får se vad morgondagen bjuder på.

NU - dricka min kopp te, mysa ner mig i soffan (eller sängen med Olov som ser på hockey) med en bok och bara njuta av att jag bor i Italien.

Gillar

Kommentarer

2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Så härligt att följa din blogg och få läsa alla dina upplevelser =)
nouw.com/2barnsmammaochfru
emmeliesehlin
emmeliesehlin,
Så härligt att höra! Jag blir så glad:)
nouw.com/emmeliesehlin
Emma
,
Vilka sjukt härliga bilder!
emmeliesehlin
emmeliesehlin,
Åh, tack snälla!
nouw.com/emmeliesehlin