Enkel och snabb middag

I och med att jag lever med en diabetiker är vi ganska bra på äta varierat och bra mat här hemma. När vi bodde i Luleå under studietiden hade vi väldigt sällan godis, kakor osv hemma då man hade sin lista med det som behövdes och dessutom på en CSN-budget. Men nu efter några månader utomlands vill jag börja äta mer varierat igen. Tycker det blir lite jobbigare att göra middag utan diskmaskin och bra redskap i köket.
Men när jag väl är hemma själv och får välja vad jag ska äta blir det antigen tacos eller pasta med avokado. Så igår efter min ride på stan slängde jag ihop en avokadopasta som är riktigt god och lätt. Det är bara att koka pasta, mosa avokadon, lite creme fraiche, salt och peppar. Sedan är det bara att vända ner röran i pastan och röra om.
Nu ska jag snart iväg på gymmet för en träff med en PT (tror jag) och gå igenom vad jag vill lägga fokus på och få tips osv. Det blir helt klart min rygg och handled. Oftast går jag ju på pass men nu när O kan träna samtidigt kan jag få lite hjälp med vikterna.

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Omg vad det där lät gott! Jag som älskar både avokado och pasta måste testa detta i sommar! Älskar att få såna här grymma enkla recept, blir lika glad varje gång. Kram fina 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
linndossing
linndossing,
Men detta ska jag absolut ta med mig, såg ju fantastiskt gott ut! Och galet lätt ju 😍 Kram
nouw.com/linndossing
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229