Få kontroll över din kropp

Collaboration

I samarbete med Natural Cycles

Torsdagsmorgon och mina morgnar börjar alltid med samma rutin, nämligen att ta tempen. Detta har varit min ruin i snart 4 år (tror jag, åren går så snabbt) då jag kände att jag inte längre ville proppa min kropp med hormoner.

Jag minns i högstadiet hur man var trött och less på mensen, ville kunna styra den och till och med skippa den ibland för man inte ville ha den + att det skulle vara ett extra skydd sedan när man väl började ha sex.

Åren gick och jag bytte från p-piller till p-stav då jag ibland missade pillren, men min rädsla att inte kunna få barn i framtiden tog över och vad hormonerna egentligen gör med min kropp blev droppen. Det var då jag hittade Natural Cycles.

Jag testade och jag blev fast. I början kan det kännas lite segt men det är som att komma in i vilken rutin som helst! Jag blev mig själv igen och märkte att jag varit ganska avtrubbad och deppig av alla hormoner.

Men nu efter år av användning av det är jag fortfarande nöjd och har lärt känna min kropp på ett helt nytt sätt. Jag skulle inte ens behöva tempen och appen för att veta var i min cykel jag är. Så bra har jag lärt känna min kropp.

Jag har alltid haft appen inställd på "prevent", alltså skydda mot graviditet men man kan även välja "plan" som gör det lättare att bli gravid då du vet exakt när du kan bli gravid. Så du väljer själv hur vilken du vill ha och du kan ändra det superlätt i appen.

1. Vakna

2. Mät

3. Lägg in värdet i appen

Klart!

Så med denna länk kan ni själva testa och väljer ni att testa ett år får ni 20% på köpet + en basaltermometer.

Världens klipp och det var så jag testade detta. Hittade en rabattkod och testade - och jag är helt fast!

Vare sig du vill bli gravid, ha det som preventivmedel eller bara lära känna din kropp så är detta verkligen ett bra sätt. Det viktigaste är att göra på samma sätt varje morgon!

Gillar

Kommentarer

FridaochTove
FridaochTove,
Har hört om detta innan och det verkar så bra! Känner dock min kropp relativt bra så vet inte om det är värt att lägga ut pengarna då.
nouw.com/fridaochtove
emmeliesehlin
emmeliesehlin,
Det är riktigt bra tycker jag och jag trodde jag kunde min kropp men hade så fel haha. Det är skönt att ha för att man får koll och jag tycker det är värt!
nouw.com/emmeliesehlin
Hallequeen
Hallequeen,
Vad härligt ni har det där nere, hur varmt har ni det?
nouw.com/hallequeen
emmeliesehlin
emmeliesehlin,
Verkligen! Vi har runt 15 grader
nouw.com/emmeliesehlin