First day in Padua

ITALIEN, PADUA, 7D

Idag vaknade jag upp till första dagen jag har själv i Padua. Olov pluggar ca 8-17 så under den tiden är jag själv. Tänker mig att det är lite som de som flyttar med sina män som gör karriär och de hänger på. De flesta jobbar inte och måste hitta något att göra och det är lite så det är för mig men bara i 3 månader.

Så imorse vaknade jag med Olov, sparkade han ur sängen och vi åt frukost. När han gick kollade jag på Youtube en sväng och satte mig sedan vid datorn för att skriva några inlägg. Jag har så mycket jag vill dela men allt tar sin tid.

Vid 10 gick jag ut på stan med kameran och fotade lite, kollade på en väska och försökte hitta ett fik då jag blev hungrig. Tillslut blev det stället jag och mamma satt på tidigare i veckan och för 5,5€ fick jag en aperol spritz, chips och en macka med parmaskinka och philadelphiaost.

Pratade med min lillebror medan jag promenerade ner till universitetet för en lunch med Olov. Satt i solen och hade det skönt och handlade på vägen hem. Efter det har jag sett på serier, skidskyttet och fixat ihop en jättegod och krämig gorgonzolapasta.

MUMS säger jag bara och jag längtar redan tills lunchen imorgon.

Nu får vi se vad vi hittar på ikväll men sådär kan en dag se ut och det är den första av väldigt väldigt många. Ska fundera ut rutiner och saker jag vill göra på dagarna framöver.

Men först måste mina luftrör och hosta bli bättre. Håller på hosta sönder mina luftrör känns det som så jag måste få bukt på de innan jag kan börja träna...

Gillar

Kommentarer

Lillan,
Låter som att du börjar få en vardag ❤️ Men usch krya på dig!
queenlillan.se/wordpress
emmeliesehlin
emmeliesehlin,
Ja snart så! Tack💕
nouw.com/emmeliesehlin
Matildaberlin
Matildaberlin,
Ihhh! Jag är verkligen så glad för din skull! Lever faktiskt lite geno dig, haha! Så fortsätt uppdatera oss =) KRAM <3
nouw.com/matildaberlin
emmeliesehlin
emmeliesehlin,
Åh tack fina du! Gör det, bara du mår bra av det! Kram<3
nouw.com/emmeliesehlin