"Förlossningsbubblan"

Ny vecka och jag känner mig tröttare än vanligt. Vill lägga mig mycket tidigare och blir trött av att göra saker på dagarna, men det är nog inte så konstigt nu i slutet av graviditeten. På onsdag är jag officiellt höggravid och det känns att slutet närmar sig och en ny början.

Jag har börjat gå in i "förlossningsbubblan" mer och mer nu senaste dagarna och det lär bli ännu mer framöver. Hitta lugnet i kroppen, mer fokus på andningen och stärka mig själv med målbilder utan förväntningar. Jag är så taggad och peppad vilket känns riktigt skönt och längtan efter han blir bara större och större.

Här hemma börjar det även bli mer klart för förlossning och hans ankomst. Jag har packat minis väska, min är nästan packad, spjälsängen är på plats (men måste köpa täcke/kudde), babynestet ligger och väntar och vagnen är här hemma.

Men trots alla förberedelser så känns det så himla overkligt på något sätt. Vi har köpt in massa grejer för att han ska komma snart men ändå är det så abstrakt. Han är i magen och jag har party varje dag och revbenssparkar och sammandragningar, men det går som ändå inte att förstå för "han är ju inte här".

Men nog om det, i veckan har jag inga speciella planer utom föräldragrupp idag. Vi ska prata amning. Annars ska jag sticka vidare på både filten som snart är klar men som jag måste köpa ett till nystan till men även på overallen som jag nog kommit halvvägs på. Sen kommer andning vara på schemat och jag tänkte göra det varje dag nu framöver.

  • Postad i: Gravid

Gillar

Kommentarer

Lillystromqvist
Lillystromqvist,
Åh det är så mysigt att läsa det här, förstår att du längtar nu vännen! Glöm dock inte bort att försöka njuta lite extra nu under sista tiden som gravid också! <3 Kramis!
nouw.com/lillystromqvist
emmeliesehlin
emmeliesehlin,
Åh, så underbar du är! Självklart ska jag njuta, älskar magen men längtan börjar smyga sig på nu. Kram<3
nouw.com/emmeliesehlin
Matildaberlin
Matildaberlin,
Åhhh! Helt sjukt dock! Höggravid?? Känns nästan som igår d gick ut med det, samtidigt som det känns som en evighet (gissar att det måste kännas precis likadant för dig, haha). Puss finaste hjärtat <3
nouw.com/matildaberlin
emmeliesehlin
emmeliesehlin,
Hahaha men eller hur, kan inte riktigt förstå det!! Och ja, lite så känns det men ändå inte haha. Puss<3
nouw.com/emmeliesehlin
emmeliesehlin
emmeliesehlin,
Hahaha men eller hur, kan inte riktigt förstå det!! Och ja, lite så känns det men ändå inte haha. Puss<3
nouw.com/emmeliesehlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229