FOTO, FORMEL1 & SOCKERKAKA

7D

Lördag, helg och ledig. Vi hade inga egentliga planer för helgen men jag hade lovat att fota min kusins hundvalp så imorse åkte vi till dem. Kände att jag ville göra bort det så det inte hänger över som ett måste. Vädret var perfekt för foto med lite molnigt och Sako var på bushumör så det blev härliga bilder, men de ska fixas på datorn lite senare.

Fick med oss hemägg så vi ska baka sockerkaka och påväg hemåt stannade vi hos mamma och pappa. Det blev lite mys, lunch och kaffe. Mamma hade beställt hembakat tunnbröd så vi fick ett paket med oss hem. Underbart gott så nästa gång det beställs ska vi oxå köpa några paket.

Så nu är vi hemma och myser i soffan framför F1-kval. Jag började intressera mig för formel1 när vi bodde i Italien och har varit fast sedan dess. Som sagt ska en sockerkaka slängas ihop sen och vi blev bjuden på middag hos mina svärisar ikväll = vi slapp tänka på laga middag.
  • Postad i: 7D

Gillar

Kommentarer

saraboman
saraboman,
Jättefina bilder! ❤️ Har också fått upp intresset för formel 1, tack vara sonen... det är svårt att slita sig när man väl börjat..☺️👍🏼
nouw.com/saraboman
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Men herregud vilken liten goding,så duktig du är på att fota djur med! Djur är bland det roligaste att fota enligt mig. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr