Fredagskoppen och lunchdate

Vardag

Äntligen fredag. Eller, det känns som så men ändå inte då de senaste helgerna har varit fullt jobb med renoveringen av både badrummet och hallen = jag har inte fått samma hjälp och avlastning som jag annars är van vid på helgerna. Men det är en kort period nu och M börjar bli så himla rolig då han förstår att han är rolig nu med.

För tillfället sitter jag och dricker kaffe och äter choklad medan M sover ute i vagnen. Idag behövs det många koppar då nätterna är jobbigare nu än tidigare. Han har bara senaste veckan ställt sig upp, lärt sig sitta från krypande, klättra upp på madrassen från vår gamla säng, börjat gå efter soffan, krypa på knä mer, sätta sig på knä och skaka på huvudet. Så mycket som händer i den där lilla kroppen + nån slags separationsfas då det bara är jag som gäller just nu.

Därför blir det många kaffekoppar idag, kanske en del choklad och snart kommer min kusin förbi. På tisdag flyger hon till USA igen för att fortsätta collage och jag kommer sakna henne enormt än fast vi inte setts så ofta nu, men det har varit mycket hockey för hennes del. Vi ska även se Formel1-träningarna i eftermiddag och ikväll får vi hjälp med att spackla och slipa taket på toaletten. Förmodligen kan vi måla det imorgon och på söndag så plattsättaren kan komma och börja göra sitt jobb till veckan. Hallen ska även börja tapetseras imorgon och jag är så taggad! Det kommer bli så himla bra och vi får iallafall ett rum klart. Men helt klart blir det inte då vi ska byta golv sen och lägga golvvärme + klinkers. Men det får vänta ett tag.

Hoppas ni får en mysig fredag och ta hand om er!

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

beattriicee
beattriicee,
Oh, förstår att det blir många kopparkaffe och jag hoppas bara det blir bättre trots att det händer massor i kroppen som gör att det blir mycket! ❤️ Mysigt att kusinen snart kommer förbi! Älskar bilden!
nouw.com/beattriicee
malinkirstine
malinkirstine,
Låter som en mysig fredag <3
nouw.com/malinkirstine
hilmak
hilmak,
Mysigt, jag hoppas ni får en bra helg!! ❤️ Kram!
nouw.com/hilmak
amaliev
amaliev,

Så kosligt! Håper du hadde en bra helg! 🥰

nouw.com/amaliev