FRIYAAAY FEELS?

ITALIEN, 7D

Godmorgon fredag och godmorgon ännu en helg. Har ni någon fredagsfeeling? Det har inte jag men det ska bli skönt med helg och två lediga dagar med min man att hitta på någonting. vi har inga direkta planer men jag vill fortsätta upptäcka Italien. Har ni någon stad som man måste besöka i Italien? Hittills har vi bockat av Trento, Venedig, San Marino och såklart Padua. Vi kommer åka till Verona en dag och jag vill på Primark där, sen har vi resor till Rom och Florence inbokade och kanske Milano. What else?

Men som sagt, fredag och snart helg och jag har lite på min att göra lista inför helgen so here we go

FREDAGSGÖRA

▪︎städa lägenheten. Det är inte mycket att städa men med besök nästa vecka är det lika bra att städa nu och ha fint i helgen. För vem gillar inte ett nystädat hem?

▪︎fixa middag. Jag är riktigt sugen på en ordentlig charkmiddag med ostar, salami och olika skinkor. DRÖÖÖM

▪︎duscha. Haha ja, jag har duscha på listan över saker att göra för det är så skönt att bocka av saker från att-göra-listan

▪︎kolla igenom en lista med växter som finaste .@Enylja delat med sig av då jag vill hitta de perfekta växterna till vår nya lägenhet.

▪︎få in ett träningspass. Jag har noll motivation men all tid i världen till träning. Men att köra ett pass hemma i känns inte lockande alls och därmed inte blivit av trots att jag behöver det...

▪︎sist men inte minst, se ett Grey's avsnitt. Det är mitt fredagsgöra när det kommer ut nya avsnitt för det finns inget bättre sätt att starta helgen på.

Så där har vi min dag och jag hoppas den blir bra och att det äntligen blir lite sol då det regnat i en vecka med undantag från i onsdaga... Då åskade det till och med men turligt nog var det långt ifrån oss då jag är livrädd för åskan.

Gillar

Kommentarer

Jessiekaos
Jessiekaos,
åh vilka fina och sommriga foton love it <3
nouw.com/jessiekaos
emmeliesehlin
emmeliesehlin,
aliceemericsson
aliceemericsson,
Åh, om ni ska till Rom måste ni besöka området Trastevere! Sååå mysigt och pittoreskt, älskar det! <3
nouw.com/aliceemericsson
emmeliesehlin
emmeliesehlin,
Åh, tack för tipset! Har skrivit upp det nu och ska kolla upp det mer<3
nouw.com/emmeliesehlin