Hittar mitt Venedig

Under förra veckan träffade jag en tjej i Venedig och det slutade med att vi bokade in en rundtur i lördags. Trots ett väder som var dåligt (raining cats and dogs) jag fick en riktigt bra eftermiddag med Camilla och fick se ett helt annat Venedig.

Det blev inte så värst mycket fotande från min del, men vi pratade, gick och gjorde det som en Venedisk lokalbo och jag älskade det. Gatorna vi gick på var det inga turister och jag ville se saker som turister annars missar. Vi gick till det judiska gettot, ett av sjukhusen (som verkligen inte ser ut som ett sjukhus), arsenalen, biblioteket och flera andra ställen som jag inte riktigt hängde med på vad de hette. Så jag har verkligen fått uppleva Venedig från ett annat perspektiv och hittat lite mer av mitt Venedig. Jag tycker turistgrejerna är så coola, men det är alldeles för mycket folk där (utom vid 07)...

När klockan var efter 18 köpte vi ett glas vin och en macka som finns överallt här. Så gott och trevligt. Vi gick vidare till nästa bar för prosecco och en snitt för att sedan gå vidare till nästa bar. Det är något lokalborna gör efter 18 och det var supertrevligt. Jag pratade bara engelska så när jag kom hem så hade jag bara engelska i huvudet och glömde mitt egna språk ibland haha. Så nu längtar jag tills onsdag då vi kanske ska ses igen och jag ska dessutom ta med mannen min en gång till dit och vet ni? Jag kommer då ha varit i Venedig 10 (!) gånger.

#bestofnouw #nouwblogger #nouwinfluencer

Gillar

Kommentarer

FridaochTove
FridaochTove,
Åh vad kul med nya människor och nya upplevelser! SÅ modigt att bara ta tummen ur och träffa en främling. Kram<3
nouw.com/fridaochtove
emmeliesehlin
emmeliesehlin,
Ja verkligen! Och det är lite läskigt men det går! Kram<3
nouw.com/emmeliesehlin
malinkirstine
malinkirstine,
Vill så gärna besöka Venedig - det verkar vara så vackert där <3 Kram
nouw.com/malinkirstine
emmeliesehlin
emmeliesehlin,
Do it! Bästa staden! Kram<3
nouw.com/emmeliesehlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229