Höstmys, projket & rutiner

Torsdag och snart helg, woop woop! Så skönt då jag under veckorna känner mig så trött, ibland orkeslös och huvudvärken hade jag gärna skippat. Men allt går i vågor och jag vill ha en bra våg nu och det skulle jag gärna vilja ha med inspirationen med. Den är helt borta och ibland känns det som att jag springer i samma hjul, vilket ändå ska ändras på sakta eftersom.

Men jag har iallafall börjat skriva dagbok på kvällen med tankar/känslor från dagen, har en mysig kvällsrutin och ska nu bara få in min ansiktsvård i den rutinen. Annars tycker jag veckorna bara springer iväg och jag hinner inte riktigt med, när de väl är onsdag är det snart helg och sedan springer helgen oxå förbi. Men jag försöker ändå njuta av tiden, hösten och vardagen så bra det går. Varför leva för imorgon när det är idag?

NU - följa med O på macken för att pumpa cykeldäcket han bytt pga punka. Funderar på köpa med något gott hem och ska plocka med mig lite lönnlöv påväg hem för ett litet projekt jag har på G. Så mysigt!

Gillar

Kommentarer

Lillystromqvist
Lillystromqvist,
Åh så mysigt att du börjat skriva dagbok på kvällen, kramis sötnos! ❤️
nouw.com/lillystromqvist
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon vännen! Verkligen så mysigt du har fått till det, älskar ljusstaken! Vad jobbigt att motivationen saknas, sånt där går ju verkligen i vågor. Håller tummarna att den snart kommer tillbaka! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229