Hur träffades vi??

Wedding

I och med alla inlägg om bröllop och fix fixk jag en kommentar om hur länge vi varit tillsammans. Så jag tänkte svara på det nu och en överblick om hur vi träffades.

Jag började gymnasiet hösten 2011 och hade gamla kompisar som gick natur med jag gick samhälls. En bit in på hösten så upptäckte jag Olov och tyckte han såg bra ut. Jag hade även några kompisar som spelade i samma hockeylag som honom så det passade väldigt bra när jag hade bestämt mig för att honom ska jag ha. Sagt och gjort, jag frågade en kompis om han kunde fixa hans nummer (det var på tiden när man sms:ade massor) och det gjorde han. Enda som blev när jag skulle spara numret var nått jag råkade ringa O.... Jag fick panik och tryckte på alla knappar men avslutade samtalet innan han svarade.

Det gick ett tag och jag började med att skicka ett sms och jublade inombords när han svarade och frågade vem det var. Så från där började snacket och han fortsatte svara och startade även konversationer. Vi började hänga mer på skolan och träffades sedan första gången i början av november. 21 de ember blev vi tillsammans och jag hängt ihop sen dess.

Så summan av kardemumman har vi varit tillsammans snart 7 år (december) och gifter oss om prick en vecka. Vill man så går det och snart så får jag äntligen mannen i mitt liv. Det känns sjukt men ändå häftigt. I början av förhållandet räknade man månader, nu kommer vi snart börja räkna bröllopsdagar och jag är inte ens 24.

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Så himla mysig lista!! <3
nouw.com/emmaengstrom
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åhhh! SÅ underbart inlägg!!! Finaste ni alltså <33
nouw.com/matildaberlin
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Haha tack snälla!! Det var roligt att skriva med <33
nouw.com/emmeliesehlin