I behov av närhet och sällskap

Hur har er fredag varit hittills? Har ni fredagskänslor eller inte? Det har inte jag men det kanske inte är så konstigt då jag varit sjukskriven över en månad, men det ska iallafall bli skönt att ha O hemma två dagar.

De största händelserna denna dag blev lunch med en kompis, snabbfika med pappa och sedan fika med lillebror + flickvän. En riktigt mysig fredag och jag behövde lite sällskap känner jag såhär i efterhand. Trots att jag gjort så "lite" är jag helt slut i kroppen, haft del sammandragningar och nu på eftermiddagen riktigt ont i ligamenten.

Tycker inte om när det blir så illa att jag har svårt att stå upprätt, men det är bara att mysa ner sig i sängen och försöka fokusera på något annat.

NU - vila och sedan äta blodpudding till middag. Har fått börja med järntabletter igen så jag hoppas illamående håller sig borta men vill ändå boosta lite järn via kosten. Resten av kvällen lär spenderas i sängen när jag känner mig såhär.

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh herregud så gott det där såg ut att vara, finns inget godare än en fin sallad hihi! Kan verkligen förstå att det är skönt att ha honom hemma lite nu. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
sweetwords
sweetwords,
Så god den ser ut
nouw.com/sweetwords
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229