Inspo till nya lägenheten

Innehåller affiliate-länkar

Jag har alltid älskat glas och porslin och har förmodligen ärvt den sidan av mamma. Så under några år har vi önskat oss presentkort på Cervera och ibland konkreta saker som en vas, tallrikar eller liknande så har det blivit att vi har en del fint att kunna ha framme. Så ni kan ju tänka er att jag längtar tills vi får ordning i nya lägenheten och kan börja ställa fram grejer. Så här kommer några av mina favoriter och Caratljusstakarna har jag suktat efter länge så vi får se om vi använder en del av ett presentkort till att köpa dem.

Georg Jensen / Iittala / Orrefors / Iittala / Imaggio / KLONG

Så dessa kommer lite nu och då pryda vår lägenhet för jag kommer nog inte ha olika vaser framme om vi inte har något i dem. Sedan kommer det blandas med lite gröna växter lite här och där. Jag har inte hittat den än, men jag skulle vilja ha en större grön växt på golvet i vardagsrummet så om ni har något tips, bring it on! Jag behöver alla tips jag kan få!

Idag har vi även hunnit sitta ner tillsammans för att lägga upp en plan på inköp som ska göras och i vilken ordning. Det blev en aning mer verkligt och jag ser framemot det ännu lite mer just nu.

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
Men hur fina?! Jag dör!
nouw.com/celinelundqvists
malinkirstine
malinkirstine,
Så fina grejer 😊 Kram
nouw.com/malinkirstine
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229