Italien dag 71

ITALIEN, 7D

Med denna helg har vi 3 helger kvar här. Lite ångest på det för vi har ett slutdatum på denna otroliga resa. Men de känslorna ska jag försöka trycka ner så mycket som möjligt och istället njuta och ta vara på tiden. Denna vecka blev lite av en återhämtning för mig och det behövdes verkligen, men inte nu under helgen. Jag hade så bra planer för idag men min mage jobbade emot mig så sedan igår kväll har jag legat i fosterställning. Inte alls vad jag tänkt med så få helger kvar men livet blir ju inte alltid som man tänkt. Jag hoppas det går över snart och ska ändå försöka ha en bra kväll framför en film.

Denna helg har vi även ett stort beslut att ta så det diskuteras fram och tillbaka, fördelar och nackdelar. Det måste bli så bra som möjligt.

Bilden är från Venedig när jag var där med pappa och det drog in världens oväder, trots min rädsla skulle jag ha en blixt på bild, och det fick jag!

Gillar

Kommentarer

linnearosengren
linnearosengren,
Så jäkla cool bild! Och du, försök att inte få ångest över att du inte hinner "njuta" för då hinner du verkligen inte njuta av tiden som är kvar. Fokus på att må bättre i magen igen och jag lovar att tiden som är kvar kommer bli magi ändå. Krya <3
nouw.com/linnearosengren
FridaochTove
FridaochTove,
Wow vilken bild! Hoppas magen känns bättre och stort lycka till med beslutet, det kommer bli bra oavsett<3
nouw.com/fridaochtove